Vaja läheb:

  • 250 g punased läätsed
  • 1 tl oliiviõli
  • 1 tl paprikapulbrit
  • 1 tl köömnepulbrit
  • 1 tl karripulbrit
  • pool sidrunit
  • peotäis värsket koriandrit
  • 1 küüslauguküün
  • 50 ml KARA kookoskreemi KARA kookoskreem 17%
    KARA kookoskreem 17%
  • Sool ja pipar maitse järgi

Valmistamine:

Loputa läätsed külma veega, seejärel lisa topelt kogus vett, kuna läätsed paisuvad üle kahekorra ja keeda 10 - 15 minutit.
Nõruta läätsed ja vala ülejäänud vesi ära.
Lisa läätsedele KARA kookoskreem, küüslauk, värske koriander, sidrunimahl, karripulber, köömnepulber, paprikapulber, oliiviõli, sool ja pipar ning püreesta ühtlaseks.
Serveeri kohe või pane külmkappi paariks tunniks seisma.
Valminud hummust võid maitsestada hakitud koriandriga ja serveerida näkileival või köögiviljadega dipikastmeks.