Vaja läheb:

Lihtsa valmistuskäiguga, kuid väga maitsvad magusa alatooniga krevetid sobivad nii aurutatud riisiga sobitamiseks kui ka pehme pika saiaga serveerimiseks. Saiaga saab hiljem mõnusa maitseküllase marinaadileeme taldrikult kokku riisuda.  

Kogus: 4-le 

Valmistamine:

Sega omavahel kalakaste, sojakaste ja seesamiõli. Tõsta sinna sisse krevetid ning jäta marineeruma paariks tunniks.

Kuumuta pannil keskmisel kuumusel veidi õli ning hauta seal rohelist sibulat mõned minutid. Lisa siis pannile krevetid ja prae neid mõned minutid, kuni krevetid on värvi muutnud. Väldi üleküpsetamist, sest siis muutuvad krevetid kummiseks.

Lõpuks võid pannile kallata ka marinaadi ja selle korraks läbi kuumutada. Riisiga serveerides moodustub marinaadist mõnus kaste riisile.  

Serveerides võid krevettidele puistata täiendavalt hakitud rohelist sibulat ja tšillihelbeid.