Vaja läheb:

Värsked kevadrullid on teretulnud vaheldus friteeritud kevadrullidele ja neid võib valmistada ühises pere või sõprade ringis nii, et igaüks rullib endale meelepärase täidise kevadrulli ise valmis. Siin kevadrullides saavad kokku suitsukana, magusa maitsega mango, põnevad kastmed, erinevad köögiviljad ja ürdid. Mango võib selle koosluse jaoks olla ka krõmpsuv ja pooltoores.

Kogus: 4-le

Valmistamine:

Sega esmalt valmis dipikaste. Selleks sega esmalt paar lusikatäit sooja vett suhkruga, lase suhkrul lahustuda ning lisa ülejäänud ained. Maitsed timmi hapu-magusa-soolase-terava lisamisega just endale sobivaks.

Keeda riisinuudleid vastavalt pakendi juhisele. Jaota taldrikutele riisinuudlid, tükeldatud suitsukana, köögiviljad ja ürdid.

Tõsta lauale ka suurem kõrgete äärtega taldrik, mis on veega täidetud. Leota riisipaberit taldrikul vee sees. Tõsta siis riisipaber oma taldrikule, säti sinna peale rohelist salatit, köögivilju, kana, riisinuudleid ja ürte.

Nirista peale meelepärast kastet: siia sobib hästi näiteks Thai Choice ploomikaste, Thai Choice ananassikaste, Thai Choice magus tšillikastet ja ka Thai Choice Hoisin kaste.

Keera riisipaberi rulli. Selleks tõsta alumine riisipaberi pool üle täidise, keera siis küljed kokku ja rulli kevadrull valmis.

Süües dipi värsket kevadrullil kastme sisse ja veereta siis järgmine kevadrull valmis.