Vaja läheb:

  • 3 sl Thai Choice Hoisin kastet Thai Choice Hoisin kaste
    Thai Choice Hoisin kaste
  • 400 g veisehakkliha (sobib ka seguhakkliha või delikatesshakkliha)
  • 4 hamburgerisaia
  • 2 sl ketšupit
  • Majoneesi
  • Rohelist salatit
  • Tomativiile
  • Sibularattaid
  • 1-2 sl tšillikastet
  • 1 punane sibul, hakituna
  • Soola ja pipart

Aasia maitsetest inspiratsiooni saanud maitseküllase veisehakklihaga täidetud hamburgerisaiad on toekas kõhutäis ja mõnus vaheldus tavapärasele hamburberile. Hakkliha jääb sel moel valmistatuna hästi mahlane  ja aasiapärane maitsestus annab hamburgerile hoopis uuelaadse maitsenüansi. Tasub kindlasti proovida! 

Kogus: 4-le 

Valmistamine:

Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli. Lisa pannile hakitud sibul ja hauta mõned minutid. Lisa siis küüslauk ja hakkliha. Prae kuni hakkliha on värvi muutnud. Lisa pannile hoisin kaste, ketšup ja tšillikaste. Maitsesta pannitäis soola ja pipraga ning prae 3-5 minutit. Tõsta pannilt. 

Rösti hamburgerisaiad kas rösteril või pannil krõbedaks. Määri saiadele majoneesi, aseta alumisele saiapoolele salatileht ja jaota sinna peale praetud hakkliha. Säti peale sibularattaid ja tomatirõngaid ning tõsta peale ülemine saiapool. Serveeri kohe.