Vaja läheb:

Alati ei pea supipastat supi valmistamiseks kasutama, vaid hoopis põnevama võimaluse annab supipasta kasutamine vokiroas. 

Kogus: 4-le

Valmistamine:

Sega krevetid 1 sl sojakastme ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Jäta umbes 10 minutiks marineerima. Kuumuta pannil õli ja prae krevetid kiirelt läbi, kuni need on värvi muutnud. Väldi ülepraadimist. Tõsta pannilt kõrvale.

Keeda nuudleid vastavalt pakendi juhistele. Kurna ja tõsta kõrvale.

Sega kokku kaste 1-2 sl Tom Yum pastast, 3 sl sojakastmest ja 1 sl kalakastmest, suhkrust, kanapuljongist ja riisiäädikast. Tõsta kõrvale.

Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli. Lisa pannile küüslauk ja prae umbes pool minutit. Lisa suhkruherned ja paprika, kuumuta läbi ja lisa siis pannile kurnatud nuudlid. Kalla pannile eelnevalt kokku segatud kaste ja sega läbi. Voki paar minutit ja lisa siis pannile krevetid. Kuumuta läbi ja serveeri kohe. Serveerides puista peale värskeid ürte, idusid ja hakitud tšillit.

Valmistamisaeg: 30 minutit