Valmistamine:
Tõsta purustajasse 1 tšillipipar, lisa ingver, küüslauk, kookosõli, koriander, 1 tl soola ja värskelt jahvatatud musta pipart. Töötle ühtlaseks pastaks.
Patsuta kana kuivemaks ja suru siis käega kaela juurest alates nahk liha küljest vaikselt lahti. Proovi nii kaugele kui võimalik jõuda. Määri eelnevalt tehtud maitsepasta kanale naha alla. Tõsta kana potti ja lisa puljong, kaffirlaimi lehed, sidrunhein ja terve tšilli. Tõsta potile kaas peale ja tõsta 200 kraadini eelkuumutatud ahju 45 minutiks. Tõsta siis potilt kaas pealt ja kalla juurde kookoskreem ning tükeldatud kartulid. Tõsta ahju tagasi ja rösti siis kana koos kartulitega veel 30-40 minutit.
Tõsta pott ahjust. Tõsta kana potist välja ja lase 10 minutit puhata. Lõika siis kana tükkideks. Soovi korral riisu kastmelt üleliigne rasv ja maitsesta kaste laimimahla, suhkru ja kalakastmega. Sega kuni suhkur on sulanud. Serveeri tükeldatud kana koos kastme ja kartulitega. Puista peale värsket hakitud koriandrit.