Vaja läheb:

Pad Thai on üks kõige klassikalisemaid Tai roogasid – see on lihtne vokiroog riisinuudlite, muna ja kapsaga. Soovi korral võid retseptis olevad krevetid asendada kanaga. 

Kogus: 4-le 

Valmistamine:

Leota riisinuudleid kuumas vees umbes 15 minutit kuni pehmenemiseni. Samal ajal tükelda porgand ja teised köögiviljad ning purusta pähklid. Kuumuta vokkpannil õli, lisa krevetid ja prae paar minutit. Lisa munad ja sega. Seejärel lisa eelnevalt leotatud riisinuudlid ning köögiviljad, kuumuta ja sega veelkord.  Seejärel lisa 2 sl Thai-Choice sojakastet, 2 sl Thai-Choice austrikastet, 2 sl Thai-Choice magusat tšillikastet. Soovi korral maitsesta lisaks soola ja pipraga ning sega taas korralikult.
Kaunista idude, pähklite, tšilli ja koriandriga.Sserveerimisel pigista peale laimimahla.
Nipp! Nuudlite segamiseks on hea kasutada kahte puidust labidat.