Vaja läheb:

  • 24 toorest krevetti
  • 100 g Thai Choice klaasnuudleid Thai Choice oanuudlid
    Thai Choice oanuudlid
  • 10 Vietnamese-Choice riisipaberit (u 1 pakk) Vietnamese Choice riisipaber
    Vietnamese Choice riisipaber
  • 100 g mungoaidandeid
  • punt värsket münti
  • punt värsket (Tai) basiilikut
  • punt värsket koriandrit
  • 1 kooritud ja kangideks lõigatud kurk
  • 3 talisibulat
  • 10 salatilehte
  • 1 pudel Vietnamese Choice kevadrullide dipikastet Vietnamese Choice Dipikaste kevadrullidele
    Vietnamese Choice Dipikaste kevadrullidele

Valmistamine:

  • Kuumuta potis vesi keemiseni. Lisa krevetid ja keeda neid umbes minut aga, kuni krevetid on erkroosad. Nõruta sõelal ja jahuta külma vee all. Patsuta köögipaberiga hoolikalt kuivaks, lõika pikuti pooleks.
  • Kalla oanuudlitele keev vesi, lase 5 minutit seista, siis nõruta sõelal ja jahuta külma veega.
  • Aseta kõik koostisosad eraldi kaussidesse: riisipaber, krevetid, oanuudlid, mungoaidandid, münt, basiilik, koriander, kurk, roheline sibul ja salatilehed.
  • Pane töölauale puhas niiske köögirätik. Täida suur kauss kuuma kraaniveega. Aseta riisipaber umbes 5 sekundiks vette, kuni see muutub pehmeks ja elastseks. Tõsta riisipaber veest välja.
  • Tõsta riisipaberile kõiki komponente, siis keera riisipaber rulli (esmalt servad sisse ja siis rulli).

Serveeri dipikastmega.