Valmistamine:
- Kuumuta potis vesi keemiseni. Lisa krevetid ja keeda neid umbes minut aga, kuni krevetid on erkroosad. Nõruta sõelal ja jahuta külma vee all. Patsuta köögipaberiga hoolikalt kuivaks, lõika pikuti pooleks.
- Kalla oanuudlitele keev vesi, lase 5 minutit seista, siis nõruta sõelal ja jahuta külma veega.
- Aseta kõik koostisosad eraldi kaussidesse: riisipaber, krevetid, oanuudlid, mungoaidandid, münt, basiilik, koriander, kurk, roheline sibul ja salatilehed.
- Pane töölauale puhas niiske köögirätik. Täida suur kauss kuuma kraaniveega. Aseta riisipaber umbes 5 sekundiks vette, kuni see muutub pehmeks ja elastseks. Tõsta riisipaber veest välja.
- Tõsta riisipaberile kõiki komponente, siis keera riisipaber rulli (esmalt servad sisse ja siis rulli).
Serveeri dipikastmega.