Vaja läheb:

Traditsiooniliste retseptide järgi valmistatud Thai Choice vokk-nuudleid säilitatakse soolaga, mistõttu soovitame neid enne kasutamist korralikult loputada.

Kasuta voki valmistamiseks omale meelepärast liha ja köögivilju või tee hoopis vegan variant!

Valmistamine:

Loputa nuudlid külmas vees ja seejärel leota soojas vees umbes 10 minutit ning kurna. Samal ajal haki meelepärased köögiviljad, küüslauk, liha ja seened. Kuumuta pann, lisa õli ja prae seavälisfileed kuni see on kergelt pruunistunud. Lisa küüslauk, juurviljad ja seened ning kuumuta paar minutit. Seejärel lisa eelnevalt leotatud nuudlid ja voki 2-3 minutit, maitsesta soola, pipra, suhkruga, lisa 2 spl Thai Choice austrikastet, 2 spl Thai Choice sojakastet ja umbes 50 ml vett või puljongit. Sega korralikult. Keera kuumus kinni. Kõige viimasena lisa paar tilka seesamiõli ja sega veelkord. Kaunista mungoa idude ja rohelise sibulaga.

Nipp! Kasuta Thai Choice seesamiõli maitsestamisel mitte küpsetamisel! Lisa seesamiõli vaid paar tilka, sest suurem kogus võib anda roale mõrkja maitse.