Vaja läheb:

  • 200 g Thai Choice riisinuudleid Thai Choice riisinuudlid
    Thai Choice riisinuudlid
  • röstitud purustatud India pähkleid
  • kaunistamiseks laimilõike
  • praadimiseks õli
  • musta purustatud pipart
  • 1 tl suhkrut
  • 1 tl soola
  • tšillit
  • 1 küüslauguküüs
  • 4 muna
  • peotäis külmutatud aedube
  • peotäis lillkapsast
  • 1 paprika
  • 1 porgand
  • 200 g kanafileed (või kintsuliha)
  • 2 spl Thai Choice austrikastet Thai Choice austrikaste
    Thai Choice austrikaste
  • 2 spl Thai Choice sojakastet Thai Choice sojakaste
    Thai Choice sojakaste
  • 2 spl Thai Choice kalakastet Thai Choice kalakaste
    Thai Choice kalakaste
  • koriandrit

Valmistamine:

Pane riisinuudlid potti või kuumakindlasse kaussi, vala peale kuum vesi ja lase seista u 10-15 minutit. Samal ajal haki kana ja köögiviljad peenikesteks ribadeks. Soovitame praadida toitu kahes osas, st teha kaks erinevat pannitäit ja lõpus kõik koostisosad kokku segada. Esmalt prae wokk-pannil kanaliha kuumas õlis krõbedaks, maitsesta soola, pipra, tšilliga ja tõsta kana kõrvale. Seejärel pane pann tulele tagasi ja lase see väga kuumaks. Lisa õli ja muna, sega, kuni muna on kuiv ja kohevaks muutunud.

Lisa pannile nuudlid ja köögiviljad. Sega korralikult, seejärel lisa maitseained ja kastmed, sega veelkord. Kui nuudlid on pehmeks praadinud, siis lõpus sega juurde eelnevalt praetud kanaliha. NIPP! Ära lisa pannile õli panni kuumutades, sest õli hakkab suitsema. Rooga on lihtsam segada, kui kasutad selleks kahte puidust pannilabidat!

Serveeri laimilõikude, röstitud India pähklite ja koriandriga.