Vaja läheb:

  • 250 g kanafileed
  • 4 küüslaugu küünt
  • 1/4 tassi Thai Choice tumedat sojakastet Thai Choice tume sojakaste
    Thai Choice tume sojakaste
  • 4 tl Thai Choice seesamiõli Thai Choice seesamiõli
    Thai Choice seesamiõli
  • 2 kulpi puljongit
  • 1/4 tassi suhkrut
  • 1 tass Thai Choice austrikastet Thai Choice austrikaste
    Thai Choice austrikaste
  • 1 tass ketšupit
  • 1/4 tassi Thai Choice magusat tšillikastet Thai Choice magus tšillikaste
    Thai Choice magus tšillikaste
  • 1/4 tassi õli
  • 1/2 tassi punast veini
  • India maapähkleid
  • rohelist sibulat
  • 1 väike sibul
  • 1 spl valget pipart

Valmistamine:

Kastme jaoks tarvis: Õli, Thai Choice magus tšillikaste, ketšup, Thai Choice austrikaste, suhkur, puljong, Thai Choice seesamiõli, Thai Choice tume sojakaste, küüslauk, valge pipar                              

Eeltöö: Lõika kanafilee õhukesteks viiludeks. Puhasta sibul ja lõika pooleks, haruta sektorid kihtide kaupa lahti niimoodi, et tekiksid lootsikud. Keeda puljong. Lõika roheline sibul nurga all õhukesteks viiludeks.

Kastme valmistamine: Puhasta küüslauk ja prae õrnal kuumusel õliga pannil kuldseks. Seejärel lisa muud komponendid ja sega kastet kogu aeg. NB! Kaste säilib külmikus umbes nädal aega!

Töö: Pane kuumale õlisele pannile sibulalootsikud ja kana. Lisa pähklid, tšilli ja kaste. Sega pidevalt, vajadusel lisa puljongit.

Enne serveerimist lisa roheline sibul.