Valmistamine:
Kastme jaoks tarvis: Õli, Thai Choice magus tšillikaste, ketšup, Thai Choice austrikaste, suhkur, puljong, Thai Choice seesamiõli, Thai Choice tume sojakaste, küüslauk, valge pipar
Eeltöö: Lõika kanafilee õhukesteks viiludeks. Puhasta sibul ja lõika pooleks, haruta sektorid kihtide kaupa lahti niimoodi, et tekiksid lootsikud. Keeda puljong. Lõika roheline sibul nurga all õhukesteks viiludeks.
Kastme valmistamine: Puhasta küüslauk ja prae õrnal kuumusel õliga pannil kuldseks. Seejärel lisa muud komponendid ja sega kastet kogu aeg. NB! Kaste säilib külmikus umbes nädal aega!
Töö: Pane kuumale õlisele pannile sibulalootsikud ja kana. Lisa pähklid, tšilli ja kaste. Sega pidevalt, vajadusel lisa puljongit.
Enne serveerimist lisa roheline sibul.