Valmistamine:
Puhasta pardifilee ja tee terava noaga filee nahapinnale kerged sisselõiked. Kuumuta pann ja prae pardifileed nahaga pool vastu panni. Kui rasv on eraldunud ning nahk krõbe, keera filee teist pidi, prae paar minutit ning pane seejärel ahju 200 kraadi juurde umbes 10 minutiks. Võta filee ahjust välja, keera fooliumi sisse ja lase 10 minutit järelküpseda. Järelküpsenud liha lõika terava noaga 1 cm suurusteks viiludeks ja seejärel peenikesteks ribadeks. Koori kurk, lõika sellest pikad peenikesed ribad. Seejärel haki sibul. Täida suur kauss kuuma kraaniveega. Aseta riisipaber umbes 5 sekundiks vette, kuni see muutub pehmeks ja elastseks. Tõsta riisipaber veest välja ja aseta lõikelauale. NIPP! Riisipaberit ei tasu vees väga kaua leotada, sest paber pehmeneb veel lõikelaual edasi. Kui liiga kaua leotada, võib riisipaber liialt pehmeks muutuda ja katki minna. Määri riisipaberile 1 tl Thai Choice Hoisin kastet , seejärel lisa riisipaberi keskele hakitud pardifilee ribad, sibul ja kurk ning keera riisipaber rulli (esmalt servad sisse ja siis rulli). Kaunistuseks võid lisada mõned tšilliviilud.