Vaja läheb:

Grillitud magusvürtsine lõhefilee on elamus kõigile neile kes kala ja Aasia maitseid armastavad. Siin saavad mõlemad ühes toidus kokku. Lõhefileed võid grillida kas keraamilisel grill-alusel, fooliumil või muul grillile sobival plaadil.  

Kogus 4-le inimesele

Valmistamine:

Sega omavahel Sriracha kaste, sojakaste, küüslauk, ingver, kalakaste ja laimimahl. Tõsta lõhefilee kaussi või suuremasse kandilise kujuga säilituskarpi ning määri peale marinaad. Jäta mõneks tunniks maitsestuma. Aseta nüüd lõhefilee küpsetusalusele, tõsta peale veidi marinaadi ja grilli kaane all umbkaudu 15 minutit, kui lõhe on läbi küpsenud. Tõsta grillilt ja viimistle täiendava laimimahla, hakitud maapähklite ja värske koriandriga.