Vaja läheb:

Magus tšillikaste on paljude jaoks sõltuvust tekitava maitsekooslusega külluslik ja mõnus kaste, millega saab üsna lihtsa vaevaga valmistada ka imemaitsva marinaadi grillitud kanale või sealihale. Lisaks kergelt vürtsikale ja magusa alatooniga magusale tšillikastmele tuleks marinaadi sisse sättida veel sojakastet. 

4-le 

Valmistamisaeg: 20 minutit + marineerimiseks vajalik aeg 

Valmistamine:

Sega kausis omavahel magus tšillikaste, sojakaste, riisiäädikas, seesamiõli ja hakitud küüslauk. Kontrolli maitsed ja vajadusel lisa kas laimimahla, riisiäädikat või sojakastet. Aseta kanaliha marinaadi sisse. Jälgi, et liha oleks üleni marinaadi sees. Jäta vähemalt paariks tunniks marineerima. Määri grill õliga ja grilli kanakintse mõlemalt poolt mõned minutid, kuni liha on läbi küpsenud. Võid grillimiseks kasutada grillresti. Serveerides võid piserdada lihale veel laimimahla ja puistata peale värskeid ürte. Serveeri koos värske salatiga.