Vaja läheb:

  • 1 pardifilee, õhukeste ribadena
  • 4-5 vart rohelist sibulat, hakituna
  • 3 küüslauguküünt, hakituna
  • Väike jupp ingverit, hakituna
  • 1 suurem porgand, peenikeste ribadena
  • 100 g paksoi kapsast, peenikeste ribadena (võid kasutada ka Hiina kapsast)
  • 1 punane paprika, peenikeste ribadena
  • 1 pakk ehk 250 g Thai Choice vokinuudleid Thai Choice traditsioonilised vokinuudlid
    Thai Choice traditsioonilised vokinuudlid
  • 2 sl Thai Choice teriyaki kastet Thai Choice Teriyaki kaste
    Thai Choice Teriyaki kaste
  • 3 sl Thai Choice austrikastet Thai Choice austrikaste
    Thai Choice austrikaste
  • 1 sl Thai Choice seesamiõli Thai Choice seesamiõli
    Thai Choice seesamiõli
  • Thai Choice magusat tšillikastet Thai Choice magus tšillikaste
    Thai Choice magus tšillikaste
  • Soola ja pipart
  • Õli, praadimiseks
  • Serveerimiseks hakitud rohelist sibulat ja idusid

Vahel võib endale midagi pisut luksuslikumat lubada ja pardifileega nuudlid on just selline toit, mis ka argipäeva veidi erilisemaks muudab. Valmib see nuudliroog kiirelt ja kõige aeganõudvam osa on köögiviljade ribastamine. Kui need ettevalmistamised tehtud, kulgeb toidutegu juba loetud minutite jooksul ja tänu maitseküllastele kastmetele võib tulemus lausa keele alla viia.

Kogus: 4-le

Valmistamine:

Keeda nuudleid 5 minutit. Kurna ja tõsta siis kõrvale.

Viiluta pardifilee õhukesteks ribadeks. Kuumuta pannil õli ning prae pardifilee kiirelt läbi kuni ta on värvi muutnud. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale. Puhasta vajadusel pann ja kuumuta sellel täiendav kogus õli. Prae pannil kiirelt läbi hakitud roheline sibul, küüslauk ja ingver. Lisa ribastatud köögiviljad ja prae ka need mõne minuti jooksul läbi. Tõsta pannile nuudlid ja pardifilee. Kalla peale teriyaki ja austrikaste ning seesamiõli. Maitseta vajadusel nuudlirooga veel soola ja pipraga. Serveerides puista peale rohelist sibulat ja idusid ning paku juurde magusat tšillikastet.