Vaja läheb:

  • 250 g kanafileed, õhukeste ribadena
  • India pähkleid, röstituna
  • 2 sl ketšupit
  • Veidi suhkrut
  • 1 sl Thai Choice riisiäädikat Thai Choice riisiäädikas 300ml
    Thai Choice riisiäädikas 300ml
  • 1-2 tl Thai Choice seesamiõli Thai Choice seesamiõli
    Thai Choice seesamiõli
  • 3 sl Thai Choice austrikastet Thai Choice austrikaste
    Thai Choice austrikaste
  • 2 sl Thai Choice tumedat sojakastet Thai Choice tume sojakaste
    Thai Choice tume sojakaste
  • 200 g kapsast, tükeldatuna
  • 3 küüslaugu küünt, hakituna
  • Väike jupp ingverit, hakituna
  • 1 tšillipipar, hakituna
  • Paar vart rohelise sibula valget osa, hakituna
  • Rohelist sibulat, hakituna

Lihtne, kiire ja väga maitsev roog, kus kanaliha saab maitselisa austrikastmest, India pähklitest ja kapsast. Juurde paku aurutatud riisi või ka riisi- või oanuudleid.

Kogus: 4-le

Valmistamine:

Rösti kuival pannil keskmisel kuumusel India pähkleid mõni minut. Tõsta pannilt. Kuumuta pannil õli ning prae rohelise sibula valget osa, tšillipipart, ingverit mõned minutid. Lisa küüslauk, kuumuta läbi ning tõsta siis pannile kapsas ja kanaribad. Voki läbi, kuni kana on küps. Maitsesta sojakastme, austrikastme, seesamõli, riisiäädika, suhkru ja ketšupiga. Serveerides puista peale hakitud rohelist sibulat ja India pähkleid ning paku juurde aurutatud riisi.