Vaja läheb:

Magusvürtsikas glasuuris krõbedad kanatükid on tõeline maiuspala, mis on hästi nauditav suupiste või põhiroog koos riisiga nautimiseks. Parim on kana koheselt serveerituna, nii jääb kana kõige mahlasem. 

Kogus: 4-6-le 

Valmistamine:

Valmista tempura tainas segades tempura jahu 150 külma veega või külma mulliveega. Paneeri kanatükid tempura taignas. Kuumuta kastrulis või pannil õli ning prae kanatükid kuumas õlis igast küljest kuldseks 4-5 minuti jooksul. Tõsta pannilt või kastrulist ja nõruta majapidamispaberil üleliigne rasv.  

Kastme jaoks sega omavahel sriracha või magus tšillikaste, laimimahl, suhkur ja sojakaste. Kalla kaste kanatükkidele, sega läbi ja tõsta serveerimisvaagnale või taldrikule. Puista peale seesamiseemneid ja hakitud rohelist sibulat. Serveeri kohe.