Vaja läheb:

  • 400 g purk Thai Choice kookoskreemi Thai Choice kookoskreem
    Thai Choice kookoskreem
  • 3 sl Thai Choice Masaman karripastat Thai Choice Masaman karripasta
    Thai Choice Masaman karripasta
  • 1 baklažaan, tükeldatuna
  • 2 sl pruuni suhkrut
  • 2-3 sl Thai Choice kalakastet Thai Choice kalakaste
    Thai Choice kalakaste
  • 300 g brokolit, õisikuteks eraldatuna
  • 2-3 sl laimimahla
  • Serveerimiseks värsket koriandrit või Tai basiilikut

Täistaimne ja maitsestest pungil Masaman karri kastmes baklažaan koos brokoliga sobib hästi lihavabaks toidukorraks. Seda, et kõht tühjaks jääb või taimne toit maitsetu oleks, selle roa puhul kartma ei pea ja üldjuhul maitseb see kooslus hästi ka lihasööjatele.  

Kogus: 4-le 

Valmistamine:

Kuumuta pann või vokkpann keskmisel kuumusel. Riisu kookoskreemi pealt ca 4 sl kreemisemat kookoskreemi, tõsta pannile ja kuumuta, kuni see hakkab mullitama. Lisa sinna sisse Masaman karripasta, sega läbi ja kuumuta mõne minuti jooksul, kuni segu muutub „helbeliseks“. Lisa pannile tükeldatud baklažaan ja sega pastaga läbi. Kuumuta paar minutit ja lisa siis pannile ülejäänud kookoskreem, suhkur ja kalakaste. Võid lisada ka veidi vett. Kastet peaks olema nii palju, et see kataks baklažaani. Lase keema tõusta, alanda siis kuumust ja hauta umbes 15 minutit või seni, kuni baklažaan on pehme ja läbi küpsenud. Lisa brokoli õisikud ja hauta veel 3-5 minutit. Maitsesta kaste laimiamahlaga ning vajadusel lisa veel soola või kalakastet. Serveerides puista peale värsket basiilikut või koriandrit ja paku juurde riisi või kinoad.